top of page

tirs. 25. jun.

|

3Shape

Digital Fremstilling 2 (Kun for LKT-medlemmer)

Undervisning i digital fremstilling af proteser 2

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Digital Fremstilling 2 (Kun for LKT-medlemmer)
Digital Fremstilling 2 (Kun for LKT-medlemmer)

Tid og sted

25. jun. 2024, 09.00 – 17.00

3Shape, Niels Juels Gade 13, 1059 København, Danmark

Detaljer

Digital fremstilling 2

Du kan nu tilmelde dig LKTs kursus i Digital fremstilling 2.

Kurset er for dig, som enten har deltaget på Digital Fremstilling 1 eller som allerede er ekspert i scanningens kunst, men har brug for input/hjælp til selve design-delen. Du kan også deltage, hvis du gerne vil snuse til design-delen, men ikke er kommet i gang med at fremstille proteser digitalt endnu. Der vil også være mulighed for – lig med kurset Digital Fremstilling – at få lov at scanne patienter eller aftryk.

Vi starter med at byde velkommen, hvorefter deltagerne – afhængig – af antallet vil blive delt op i 2 eller 3 grupper, centreret om teori, skanning og design. Alle grupper vil få god hjælp fra erfarne kliniske tandteknikere, som selv fremstiller deres proteser digitalt.

 Vi har flere erfarne undervisere med, tandtekniker Peter Wass Hee og tandtekniker Markus Markussen samt undervisere fra 3Shape. 

Inden kursusdagen slutter kl. 17, er du blevet medlem af en lukket Facebook gruppe med deltagerne fra kurset. Her kan du stille spørgsmål til de øvrige deltagere, dele cases og få den support, der gør, at du bliver selvkørende, når du scanner og senere skal fremstille dine proteser digitalt.

Kursusdagen er tirsdag d. 25. juni kl. 9.00 på 3Shape, 3Shape, Niels Juels Gade 13, 1059 København med forplejning og mulighed for en 3-retters menu med fri vin om aftenen på en restaurant i nærheden.

Kurset koster kr. 1.000, -

Middagen koster kr. 400,- 

Der er et begrænset antal deltagerpladser, så vi anbefaler hurtigt tilmelding😊

Har du brug for overnatning, kan vi anbefale Comwell Portside som ligger 5 km fra 3Shape (klik på link for booking)

Moderne byhotel i det pulserende Nordhavn (comwell.com)

Del dette event

Kommende arrangementer

bottom of page