top of page

fre. 08. mar.

|

Comwell Aarhus

Digital Fremstilling (Kun for LKT-medlemmer)

Undervisning i digital fremstilling af proteser

Tilmeldingen er lukket
www.visdomstanden.dk/kurser
Digital Fremstilling (Kun for LKT-medlemmer)
Digital Fremstilling (Kun for LKT-medlemmer)

Tid og sted

08. mar. 2024, 09.30 – 23.50

Comwell Aarhus, Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C

Om dental kursus

Kurset er for dig, som lige har snuset til den digitale fremstilling og måske har investeret i udstyr, men som ikke er kommet godt i gang endnu.

Du vil også få udbytte af kurset, hvis du er godt i gang med at scanne, men gerne vil have gode tips og lære andre scanningsteknikker.  

Du vil få hands-on, også på rigtige patienter.

Vi starter med at byde velkommen og fortælle - helt overordnet - om scanning – og hvordan du bygger en arbejdsdag op omkring en scanner. Derefter vil du arbejde i en gruppe med 3 andre personer. Der vil være god hjælp fra erfarne kliniske tandteknikere, som selv fremstiller deres proteser digitalt.

 Vi har to erfarne undervisere med, tandtekniker Peter Wass Hee og klinikassistent Cille-Mariah Mogensen. 

Inden kursusdagen slutter kl. 17, er du blevet medlem af en lukket Facebook gruppe med deltagerne fra kurset. Her kan du stille spørgsmål til de øvrige deltagere, dele cases og få den support, der gør, at du bliver selvkørende, når du scanner og senere skal fremstille dine proteser digitalt.

Kursusdagen er d. 8. marts kl. 9.30 på Comwell Aarhus, Værkmestergade 2, 8000 Århus med lækker forplejning og en 3-retters menu med fri vin om aftenen.

Det er måske en god idé, at overnatte på hotellet, så du får god tid til at knytte et godt netværk, som kan hjælpe dig i din digitale fremstilling af proteser. Du booker selv en evt. overnatning gennem linket herunder.

Igennem Unident får Facebook gruppen adgang til 1 fælles spørgetime de efterfølgende 4 uger efter kursusafslutningen.

Når du har lært scanningens kunst og på den måde kan kvalitetssikre dine scans, kan du deltage i LKTs næste kursus – Digital fremstilling 2, som løber af staben sidst på foråret.  På dette kursus vil du lære at designe dine proteser.

Kurset koster kr. 1.000, - eksklusiv overnatning, som du selv afregner med hotellet. (Enkeltværelse koster 1174,-)

Del dette event

Kommende arrangementer

bottom of page