top of page

OM VISDOMSTANDEN

Indehaver:

Mit navn er Ina Thrane Grove.
Jeg har næsten giftet mig ind i dentalbranchen.
Min mand har arbejdet for VOCO som produktspecialist i 18 år. Min ene svoger er sælger i dentalbranchen gennem mere end 30 år.

Min svigerfar var en af Danmarks bedste tandteknikere gennem en menneskealder og min anden svoger er en dygtig tandtekniker i Odder.

Så har jeg taget konsekvensen og trænger mig ind på deres domæne. Dentalbranchen trænger til kurser med et twist. Det er mit mål. Tag endelig kontakt, hvis du har ønsker eller spørgsmål.

Ina Virksomhed.jpg
DSC07659.jpg

Ansvarlig for kommunikation og marketing: 

Jeg hedder Anne Katrine Grove og er vokset op i den familie, hvor alt handler om tænder. Som 8-årig blev jeg introduceret for Ina - og hun har været en del af familien lige siden. 

Jeg erindrer tydeligt at jeg i min barndom, altid har været et kendt ansigt på de forskellige tandlægeklinikker. Ikke kun for min skæve tænder, men også fordi at nogen på klinikken altid kendte min far eller farfar. 

Så da Ina stod med idéen om Visdomstanden, gav det selvfølgelig rigtig god mening at blande min baggrund indenfor innovation og entreprenørskab med dentalbranchen. Jeg har desuden beskæftiget mig en hel del med planlægning og afvikling af events og konferencer, hvilket er en stor fordel når der skal arrangeres kurser for Visdomstanden. 

bottom of page