top of page

VILKÅR OG BETINGELSER

Vilkår og betingelser i forbindelse med tilmelding af Visdomstandens dentalkurser

Nedenfor beskrives Visdomstandens kurser som "Varen". 

Produktinformation:

Varens særlige egenskaber oplyses på www.visdomstanden.dk . Besvarelse af supplerende oplysninger eller spørgsmål i forlængelse af de eksisterende oplysninger, kan opnås på denne mailadresse til www. visdomstanden.dk via info@visdomstanden.dk , såfremt kunden ønsker det. Varen består typisk af dentale kurser, der tilbydes primært til tandlæger og tandteknikere.

Priser:

Ændringer i pris kan forekomme, alt efter dit bestillingstidspunkt. Dette kan skyldes at der sker ændringer i prisen fra Visdomstandens samarbejdspartnere. Såfremt Visdomstanden accepterer din ordre, vil køber blive faktureret den pris, der er gældende på bestillingsdatoen. Alle priser er vist inkl. Moms.

Bestilling:

Ved bestilling af varer fra www.visdomstanden.dk  binder køber sig til tilbuddet om at købe varen på de oplyste vilkår og der udgøres dermed ikke en direkte bindende accept. Den bindende aftale træder først i kraft, når aftalen mellem køber og  er indgået i form af en ordrebekræftelse, hvilket betyder at køber accepterer det afgivne tilbud. Ved modtagelse af ordrebekræftelse (i form af en faktura), har Visdomstanden bekræftet købers bestilling.

Betaling: 

Betaling sker via fakturering. Køber får tilsendt en faktura via e-mail. 
Betalingsfristen 8 dage netto. 

Ansvarsfraskrivelse:

Visdomstanden bringer relevante informationer om andre hjemmesider til dig igennem links. Disse kontrolleres ikke af Visdomstanden. Derfor kan vi på ingen måde stå til ansvar for deres indhold.

Fortrydelsesret: 

Køber har ret til at fortryde tilmelding op til 30 dage før kursus-start. 

Fortrydes købet mellem 30 dage og 14 dage refunderes 50% af det indbetalte beløb. 

Fortrydes købet mellem 14 dage op til 7 dage før, refunderes 25% af det indbetalte beløb. 

Under 7 dage til kursets start kan købet ej fortrydes og afmelding sker på købers regning. 

Covid19: 

I tilfælde af at kurset ikke kan afvikles grundet restriktioner i det gældende værts-land, krediteres det fulde beløb til køber. 

Ved at samtykke Visdomstandens Vilkår og Betingelser, giver du tilladelse til at Visdomstanden må dele relevante kontaktinformationer* til samarbejdspartnere. Ved tilmelding giver køber samtykke til at Visdomstanden må sende yderligere relevante informationer til køber i fremtiden. 

*Kontaktinformation: Navn, mail og telefonnummer

bottom of page